ΘΥΜΗΣΕΣ: Άλλη μια φωτογραφία

Κανένα σχόλιο

Μέρες ωραίες που το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καλούσε δημοσιογράφους της περιφέρειας για την καλύτερη γνωριμία με το Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.

Τότε που ζούσε ακόμη η Ευρώπη των οραμάτων, των αξιών και της πιο ανθρωπιστικής συμπεριφοράς.

Η φωτογραφία στις Βρυξέλες περί το 1988. Διακρίνονται οι διευθυντής του «Αγώνα της Κρήτης» Νίκος Αγγελάκης, δίπλα του ο διευθυντής της τότε εφημερίδας του Ηρακλείου «Αλλαγή» Κώστας Τριγώνης και ο δημοσιογράφος Γιώργος Λαγουβάρδος και οι δυό εξ Ηρακλείου.

"Sponsored links"

Ν.Α.Ν.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις