«Ιδανική ευκαιρία η δρομολόγηση συμβατικού πλοίου στη γραμμή Ραφήνα-Κυκλάδες-Κρήτη»

Κανένα σχόλιο

Η έπαρχος Θήρας Θεώνη Λειβαδάρου για το αίτημα της Golden Star Ferries για την δρομολόγηση των δύο συμβατικών πλοίων της στη γραμμή Ραφήνα-Κυκλάδες-Κρήτη

Επιστολή στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή:

Kύριε υπουργέ,

"Sponsored links"

Πληροφορηθήκαμε την κατάθεση αιτήματος της εταιρείας Golden Star Ferries για την δρομολόγηση δυο συμβατικών πλοίων για την γραμμή Κρήτη – Κυκλάδες – Ραφήνα που θα περιλαμβάνει και τη Σαντορίνη.

Επανερχόμαστε σε πρόσφατο αίτημά μας με το οποίο σας επισημαίναμε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα την χειμερινή περίοδο κατά την οποία δεν υπάρχει ακτοπλοϊκή σύνδεση Κρήτης – Σαντορίνης.

Με το έγγραφό μας σας εκφράζουμε την σύμφωνη γνώμη μας με τις επιστολές του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης και του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Θεωρούμε ότι, είναι ιδανική ευκαιρία να δοθεί από τους αρμόδιους η έγκριση της δρομολόγησης αυτής, προκειμένου να ικανοποιηθεί ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων των νησιών μας.

Όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένα η δρομολόγηση κάποιου πλοίου στην γραμμή Κρήτη – Σαντορίνη κατά την Χειμερινή περίοδο είναι για μας απαραίτητη όχι μόνο για την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση της μετακίνησης των επιβατών και των εμπορευμάτων αλλά και για το λόγο ότι, την συγκεκριμένη περίοδο παρατηρείται τεράστιο πρόβλημα για τους γονείς και τους φοιτητές που σπουδάζουν στη Κρήτη από τα νησιά της Π. Ε. Θήρας και γενικά των Κυκλάδων.

Κύριε Υπουργέ,

Η συμβολή σας για την έγκριση μιας τέτοιας ενέργειας θεωρούμε ότι θα είναι σημαντική και λυτρωτική για την επίλυση αυτού του τόσο ουσιώδες προβλήματος για το οποίο δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί λύση.

Η Σαντορίνη, η ναυαρχίδα του τουρισμού μας, συμβάλει σημαντικά στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Χώρας μας στα δύσκολα αυτά χρόνια της κρίσης.

Με την βεβαιότητα ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε τις ενέργειές σας.

"Sponsored links"

Η ΕΠΑΡΧΟΣ Π. Ε. ΘΗΡΑΣ

ΘΕΩΝΗ ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις