Ιδρυτική Συνέλευση Λαϊκής Ενότητας Χανίων την Τετάρτη στο Καφέ Κήπος

Κανένα σχόλιο

Οι εκλογές πλησιάζουν και η Λαϊκή Ενότητα θα παρουσιαστεί και στα Χανιά μέσω ανοιχτής συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 8 το βράδυ στο Καφέ Κήπος.

Στο σχετικό κάλεσμα αναφέρονται τα εξής:

Καλούμε όλους και όλες να συμμετέχουν σε μια ευρεία συνέλευση την Τετάρτη στις 20.00 στο καφέ «Κήπος» για τη δυναμική παρουσία της Λαϊκής Ενότητας στα Χανιά.

"Sponsored links"

Μετά το ιστορικό ΟΧΙ του λαού μας και την μνημονιακή μεταλλαξη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο αγώνας μας συνεχίζεται. Χτίζουμε την πολιτική έκφραση του ΟΧΙ μέχρι τέλους. Οικοδομούμε το κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο για την διέξοδο της χώρας από την κρίση.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις