Ιδρύθηκε σύλλογος “Ακαπνίστας” στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Σύλλογος ενάντια στο κάπνισμα με την επωνυμία “Ακαπνίστας” δημιουργήθηκε στα Χανιά.
Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την ίδρυση του Συλλόγου «Ακαπνίστας» με έδρα τα Χανιά και σκοπούς:

α) την η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τις ολέθριες συνέπειες του καπνίσματος,

"Sponsored links"

β) την ενημέρωση των μη καπνιζόντων για τα δικαιώματά τους στον καθαρό αέρα, και

γ) την δραστηριοποίηση όλων για την, κατά προτεραιότητα, προστασία από το παθητικό κάπνισμα των πλέον ευάλωτων ομάδων (ανήλικοι, αλλεργικοί, καρδιοπαθείς, έγκυες, ασθματικοί κλπ.).

Ο Σύλλογος αποτελεί μετεξέλιξη του Παραρτήματος Χανίων του Συλλόγου «Προστασία από το παθητικό κάπνισμα» που έχει ήδη στο ενεργητικό του αρκετές εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, η μεγαλύτερη από τις οποίες ήταν η συναυλία «Η Κρήτη αγαπά τη ζωή» που οργανώσαμε στις 3 Ιουλίου 2018 στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Παραδοσιακής Μουσικής «Ο Χαρίλαος».

Ευχαριστούμε τα σουπερμάρκετ ΣΥΝΚΑ που υποστήριξαν με χορηγία την σχεδίαση του λογότυπού μας καθώς και τον Πολυχώρο Λεκτόριο που έχει φιλοξενήσει πολλές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις μας.

Κατά την περίοδο 2018-2019 θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα «Χανιά, άκαπνη πόλη», θα ξεκινήσουμε τις ενημερώσεις στα σχολεία σε συνεργασία με την SmokeFreeGreece και τις αρμόδιες εκπαιδευτικές αρχές και θα οργανώσουμε σειρά εκδηλώσεων με αποκορύφωμα εκείνη με τίτλο «Η Κρήτη αγαπά τη ζωή» του 2019. Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα Ακαπνίστας στο Facebook (www.facebook.com/akapnistas) και στο ιστολόγιό μας https://akapnistas.blogspot.com.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις