Ιεράπετρα: Ο τροχονόμος έγραψε ειδικό θωρακισμένο όχημα που είχε σταθμεύσει έξω από τράπεζα για να μεταφέρει 1,5 εκ. ευρώ

Κανένα σχόλιο

Το περιστατικό καταγράφηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στον πεζόδρομο της Ιεράπετρας όταν το κλιμάκιο υπηρεσίας φύλαξης με το ειδικό θωρακισμένο όχημα που μετέφερε λεφτά στην Εθνική Τράπεζα έμπλεξε σε μια…περιπέτεια που μάλλον δεν υπολόγιζε.

Κι αυτό γιατί την ώρα που είχε σταθμεύσει απέξω και προσπαθούσε να μεταφέρει στην τράπεζα ένα ποσό περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, ήρθε το πρόστιμο για παράνομη στάθμευση πάνω στον πεζόδρομο…

Το προσωπικό της χρηματαποστολής αντέδρασε έντονα στο πρόστιμο, αφού όπως είπαν, δεν έχουν καμία άλλη επιλογή ώστε να μεταφέρουν τόσα πολλά χρήματα με ασφάλεια.

"Sponsored links"

Παρόλα αυτά ο «καυγάς» τον οποίο πολύς κόσμος παρακολούθησε από κοντά δεν φαίνεται να άλλαξε τη γνώμη του αστυνομικού ο οποίος παρέπεμψε για οποιοδήποτε παράπονο, λίγα μέτρα παρακάτω, στο Αστυνομικό τμήμα της Ιεράπετρας!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις