22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ικανοποίηση του Δημάρχου Χανίων Τ. Βάμβουκα για τα αντιπλημμυρικά έργα στην Δυτική Τάφρο

Ημερομηνία:

Στο πλαίσιο του σημαντικού έργου που επιτελείται στην Παλιά Πόλη και το νεότερο τμήμα της πόλης των Χανίων, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο που έχει ξεκινήσει για την ανάδειξη της Δυτικής Τάφρου.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή πραγματοποιούνται, στη Δυτική Τάφρο, αντιπλημμυρικά έργα από τη ΔΕΥΑΧ με δικά της συνεργεία, που έχουν σκοπό την αποστράγγισή της, σε περιπτώσεις έντονης βροχόπτωσης, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες. Οι εργασίες αυτές ανοίγουν το δρόμο για την ευρύτερη ανάπλαση της Δυτικής Τάφρου.

Ο Δήμαρχος Χανίων έμεινε ικανοποιημένος από την ταχύτητα και τον τρόπο που εξελίσσονται οι εργασίες της ΔΕΥΑΧ και τόνισε τα εξής:

“Ο Δήμος Χανίων συνεργάζεται αρμονικά με όλους τους αρμόδιους φορείς για να αναδείξει τις μεγάλες δυνατότητες της πόλης μας και να αποδώσουμε στην κοινωνία των Χανίων τα οφέλη που της ανήκουν. Στα πλαίσια αυτά η Εφορία Αρχαιοτήτων Χανίων του Υπουργείου Πολιτισμού έχει εγκεκριμένο πρόγραμμα παρέμβασης για την ανάδειξη της Δυτικής Τάφρου. Επίσης, ο Δήμος Χανίων, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες της ΔΕΥΑΧ και οι εργασίες ανάπλασης από την Εφορία Αρχαιοτήτων, μέσω των προγραμμάτων Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (Β.Α.Α.) θα προχωρήσει από κοινού με το Υπουργείο Πολιτισμού τη διαδικασία για τις εργασίες ανάδειξης των τειχών της Δυτικής Τάφρου”.

Εν κατακλείδι, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας ανέφερε:

Προχωράμε δυναμικά βάσει του πλάνου μας. Έχουμε βάλει τον Δήμο Χανίων σε τροχιά κίνησης για να υλοποιήσουμε έργα που, αφενός θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας, αφετέρου θα δώσουν άλλη όψη στην πόλη μας, σε όλα τα επίπεδα”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...