Ικανοποίηση Τ. Βάμβουκα για τη δήλωση Ντόρας Μπακογιάννης σχετικά με την παραχώρηση του κτιρίου των Ιταλικών Στρατώνων στο Δήμο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, προέβη σήμερα, Δευτέρα 12/8/2019, στην ακόλουθη δήλωση:

“Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για τη δήλωση της Βουλευτή Χανίων, Ντόρας Μπακογιάννη, σχετικά με την παραχώρηση του κτιρίου των Ιταλικών Στρατώνων στο Δήμο Χανίων.

Η κα. Μπακογιάννη είναι συνεπής στη δέσμευση, που διατύπωσε την επομένη της πυρκαγιάς, όταν είχε δημόσια δηλώσει ότι υιοθετούσε την πρότασή μου για τη δημιουργία εκεί του νέου Δημαρχείου Χανίων.

"Sponsored links"

Το εν λόγω αίτημα το είχα υποβάλλει για πρώτη φορά στις 10/8/2016 προς τον τότε Υπουργό Εθνικής Άμυνας. Η πρότασή μου αυτή έχει γίνει επίσης ομόφωνα αποδεκτή από το Δημοτικό μας Συμβούλιο με την υπ΄ αριθμ. 524/2018 Απόφασή του και είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα ισχύσει και για τη νέα δημοτική αρχή.

Θα συμφωνήσω με την κα. Μπακογιάννη ότι το υπάρχον κτίριο είναι ακατάλληλο από άποψης λειτουργικότητας, μεγέθους και αισθητικής. Στα Χανιά αρμόζει ένα κτίριο αντίστοιχο της ιστορίας και των αναγκών του Δήμου μας”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις