27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

“Ισοπεδώθηκαν” τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο – Xρυσή Αυγή: “Δε χαμπαριάζουμε. Η εκδήλωση θα γίνει κανονικά”

Ημερομηνία:

Σε “ισοπέδωση” των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο αναφέρονται με ανακοίνωσή τους “αντιφασίστες – στριες” οι οποίοι επιτέθηκαν στα γραφεία της οργάνωσης στη Νέα Αλικαρνασσό μετά από ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για διοργάνωση εκδήλωσης σήμερα με τον βουλευτή Γ. Λαγό.

Σε σχετική “έκτακτη ανακοίνωση” αναφέρουν:

“28/2/18 : Η σημερινή αντιφασιστική συγκέντρωση ενάντια στην προγραμματισμένη εκδήλωση της ΧΑ στα γραφεία της στη Νέα Αλικαρνασσό με ομιλητή τον Γιάννη Λαγό ακυρώνεται, μιας και τα γραφεία τους δεν υπάρχουν πια. Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση.

Λαγέ καλωσήρθες στην Κρήτη…

Αντιφασίστες-τριες Ηρακλείου”

Πάντως, η Χρυσή Αυγή Ηρακλείου μιλά για “ανθελληνικό παρακράτος”, για επίθεση με τσεκούρια υπό την επίβλεψη της αστυνομίας και σημειώνει ότι παρά τις καταστροφές, “δε χαμπαριάζουμε, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά”.

Να σημειώσουμε ότι η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για σήμερα στις 19.30 στα γραφεία της οργάνωσης στη Νέα Αλικαρνασσό τα οποία και καταστράφηκαν.

Οι φωτογραφίες από την επίθεση στα γραφεία όπως αναρτήθηκαν στο candiaaltrernativa:

Οι φωτογραφίες από τις καταστροφές που ανήρτησε η Χρυσή Αυγή:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυξήθηκαν τα φέσια προς την εφορία – Με χρέη πάνω από 3,8 εκατ. φορολογούμενοι

Η ακρίβεια, οι ανατιμήσεις και εν γένει το αυξημένο κόστος ζωής, δυσκολεύουν αφάνταστα...

Στον Αλικιανό η θερμοκρασία “κόλλησε” στους 31°C όλη τη νύχτα

Συνεχίζεται και σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου η μεταφορά σκόνης...