Κάθε άλλο παρά λήξαν το θέμα με τα ακίνητα του Δήμου Χανίων που περνάνε στο Υπερταμείο

Κανένα σχόλιο

Μπορεί οι ανακοινώσεις της Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και του Γιώργου Σταθάκη να θόλωσαν τα νερά αλλά το θέμα με τα 191 ακίνητα του Δήμου Χανίων που περνάνε στο Υπερταμείο κάθε άλλο παρά “fake news” είναι.

Και μπορεί οι αρχαιολογικοί χώροι να εξαιρούνται όμως αυτή δεν είναι όλη η αλήθεια, αφού τα ακίνητα  παραμένουν υπό τον έλεγχο του Υπερταμείου που εξακολουθεί να να τα διαχειρίζεται.

Το γνωρίζουν αυτό και στο Δήμο και από ότι φαίνεται ένα μεγάλο τμήμα του Δημοτικού Συμβουλίου θα αναλωθεί στο τι ακριβώς συμβαίνει με τα ακίνητα που περνούν στο Υπερταμείο.

"Sponsored links"

Μάλιστα ο Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Αντώνης Βαρδάκης τόνιτσε ότι το θέμα όχι μόνο δεν είναι “fake news” αλλά είναι άκρως σημαντικό, ενώ μας διαβεβαίωσε ότι θα “θα ειπωθούν πολλά και πολύ σημαντικά”.

Είδωμεν…

Εμείς, από την πλευρά μας, περιμένουμε ακόμα μια ενημέρωση από τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για το ποια είναι τα ακίνητα στα Χανιά και στην Κρήτη που έχουν περάσει στο Υπερταμείο.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις