23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κάλεσμα ΣΑΟΡ προς οφειλέτες δανείων, οφείλετες σε ΔΕΗ, δήμους , εφορίες σε συζήτηση και ενεργοποίηση

Ημερομηνία:

Το Σωματείο αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου με σημερινό του κείμενο καλεί όλους τους πολίτες στο εργατικό κέντρο Ρεθύμνου την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 19:00.

Αναφέρει στο κείμενο:

Oφειλέτες δανείων οφειλέτες στην ΔΕΗ δήμους εφορίες οφειλέτες σε ασφαλιστικά ταμεία και κάθε οφειλέτη να βρεθούμε όλοι μαζί να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε ενέργειες μας δράσεις αντιμετώπισης στην συνεχιζόμενη επίθεση εξαθλίωσης προς όλους μας.

Οι μάσκες πέφτουν αποκαλύπτονται καθημερινά .

Μετά την διενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών θα ακολουθήσουν οι εξώσεις .

Πρόσφατα ξεκίνησαν τα κλιμάκια που κόβουν το ρεύμα στους πολίτες να πραγματοποιείται με συνοδεία αστυνομικών να ολοκληρώσουν τις απάνθρωπες φασιστικού τύπου προθέσεις τους.

Ο ΣΑΟΡ πιστεύει και είναι σίγουρο ότι η παρουσία όλων στην συγκέντρωση αυτή θα είναι καθοριστική για τις πάρα πέρα δράσεις αντίδρασης και πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες σε αυτή την συγκέντρωση.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...