Κάλεσμα ΣΑΟΡ προς οφειλέτες δανείων, οφείλετες σε ΔΕΗ, δήμους , εφορίες σε συζήτηση και ενεργοποίηση

Κανένα σχόλιο

Το Σωματείο αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου με σημερινό του κείμενο καλεί όλους τους πολίτες στο εργατικό κέντρο Ρεθύμνου την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 19:00.

Αναφέρει στο κείμενο:

Oφειλέτες δανείων οφειλέτες στην ΔΕΗ δήμους εφορίες οφειλέτες σε ασφαλιστικά ταμεία και κάθε οφειλέτη να βρεθούμε όλοι μαζί να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε ενέργειες μας δράσεις αντιμετώπισης στην συνεχιζόμενη επίθεση εξαθλίωσης προς όλους μας.

"Sponsored links"

Οι μάσκες πέφτουν αποκαλύπτονται καθημερινά .

Μετά την διενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών θα ακολουθήσουν οι εξώσεις .

Πρόσφατα ξεκίνησαν τα κλιμάκια που κόβουν το ρεύμα στους πολίτες να πραγματοποιείται με συνοδεία αστυνομικών να ολοκληρώσουν τις απάνθρωπες φασιστικού τύπου προθέσεις τους.

Ο ΣΑΟΡ πιστεύει και είναι σίγουρο ότι η παρουσία όλων στην συγκέντρωση αυτή θα είναι καθοριστική για τις πάρα πέρα δράσεις αντίδρασης και πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες σε αυτή την συγκέντρωση.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις