Κάλεσμα ΣΕΠΕ σε σύσκεψη συντονισμού για την αντιμετώπιση της έλλειψης στέγης στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Σε σύσκεψη συντονισμού καλεί ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων για την αντιμετώπιση της έλλειψης στέγης στα Χανιά, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στα γραφεία του Συλλόγου.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Αυτήν την περίοδο στα Χανιά, εκατοντάδες νέοι φοιτητές, αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι αναζητούν μάταια στέγη και δεν είναι λίγοι αυτοί που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν σπουδές και εργασία. Τα ενοικιαζόμενα σπίτια είναι ελάχιστα και πολύ ακριβά σαν αποτέλεσμα της εμπορευματοποίησης- τουριστικής εκμετάλλευσης.

"Sponsored links"

Είναι ανάγκη των καιρών το εκπαιδευτικό- εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα να διεκδικήσει και να επιβάλλει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για όλους.

Το επόμενο διάστημα θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες ώστε να σταθούν όλοι (κράτος, τοπική αυτοδιοίκηση και τοπικοί φορείς) στο ύψος των περιστάσεων και να διασφαλίσουμε συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Διεκδικούμε:

Στέγη για κάθε αναπληρωτή, εργαζόμενο, νέο με ευθύνη κράτους, τοπικής αυτοδιοίκησης (Δήμοι και Περιφέρεια)

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων καλεί σε σύσκεψη συντονισμού πρωτοβάθμια σωματεία, φοιτητικούς συλλόγους και κάθε συλλογικότητα της πόλης την Τρίτη 11/09 στις 19:00 στα γραφεία του ΣΕΠΕ Χανίων, για να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε τρόπους και δράσεις αντιμετώπισης του προβλήματος.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις