23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

“Κάνατε συλλαλητήρια για τον Φύσσα και τον Γρηγορόπουλο και δεν κάνετε συλλαλητήριο για τα παιδιά σας κατά της μάσκας”: Αντέδρασαν οι γονείς σε κήρυγμα ιερομόναχου κατά της μάσκας κατά τη διάρκεια του Αγιασμού

Ημερομηνία:

Σάλος έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα στο Ρέθυμνο, με αφορμή την “δραστηριότητα” συγκεκριμένου ιερομόναχου που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί διατρανώνει την αντίθεσή του στα μέτρα της πολιτείας για την προστασία από τον κορονοϊό, ο οποίος – κατά τα λεγόμενά του – “δεν κολλά μέσα στο ναό” .

Μάλιστα, όπως αναφέρει το cretalive.gr ήταν από τους κεντρικούς ομιλητές σε συγκέντρωση στην πόλη του Ρεθύμνου κατά της χρήσης της μάσκας  ενώ τις απόψεις του περί “αντισυνταγματικότητας” του μέτρου δεν δίστασε να τις εκφράσει και στην διάρκεια του αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά, το πρωί της Δευτέρας, στο 5ο Νηπιαγωγείο, προκαλώντας τις σφοδρές αντιδράσεις γονέων.

Μάλιστα, σε βίντεο που κυκλοφορεί, στις αντιδράσεις πολιτών στα λεγόμενά του, τους λέει:

“Κάνατε συλλαλητήριο για τον Φύσσα και τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, αλλά δεν κάνετε συλλαλητήριο για τα παιδιά σας ενάντια στη μάσκα”

Τα σχετικά βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο αλλά και οι έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις απόψεις που εξέφρασε ο συγκεκριμένος κληρικός ανάγκασαν τον Ιερατικό Σύνδεσμο της Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου να εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία τονίζει ότι τα λεγόμενά του “σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τα μέλη του Συνδέσμου”.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...