15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

“Κάποιες φορές με πιάνει να θέλω να κάνω κακό”: Βρέθηκε στο λάθος μέρος, τη λάθος ώρα η Suzanne Eaton – Κάμερα ασφαλείας “έδωσε” τον δολοφόνο – Πεθερός φερόμενου δολοφόνου: «Η κόρη μου είναι σοκαρισμένη και όλο κλαίει» – Τι αναφέρει το CNN

Ημερομηνία:

Είχε τη (μοιραία) ατυχία να βρεθεί στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή, η άτυχη Αμερικανίδα βιολόγος, που διασταυρώθηκε με τον 27χρονο φερόμενο ως δράστη της στυγερής δολοφονίας της και χωρίς καν να έχουν ιδωθεί ξανά, μπήκε στο στόχαστρό του.

Mία κάμερα ασφαλείας που «έπιασε» το αυτοκίνητο του δολοφόνου να κινείται στην περιοχή του πρώην γερμανικού καταφυγίου όπου βρέθηκε το πτώμα της Αμερικανίδας Suzanne Eaton φέρεται να «ξεκλείδωσε» τις έρευνες και να οδήγησε την τοπική ΕΛΑΣ στα ίχνη του 27χρονου Χανιώτη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του Cretalive.

Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με μία εμπιστευτική πληροφορία που αφορά σε κάποιο περιστατικό του παρελθόντος, το οποίο όμως δεν καταγγέλθηκε ποτέ στην Αστυνομία αλλά …ανασύρθηκε τώρα στην επιφάνεια, δρομολόγησε τις εξελίξεις της προσαγωγής του.

Όταν πλέον βρέθηκε ενώπιον των αστυνομικών ο νεαρός Χανιώτης, γιος ιερέα και πατέρας δύο μικρών παιδιών, φέρεται να έπεσε στην πρώτη μεγάλη αντίφαση. Ενώ το αυτοκίνητο του φέρεται να κινείται στην περιοχή την ημέρα της εξαφάνισης (και δολοφονίας της Suzanne), εκείνος ισχυρίστηκε ότι είχε να επισκεφθεί την περιοχή περίπου ένα μήνα. Η απάντηση αυτή χτύπησε «καμπανάκι» στους αστυνομικούς που κατάλαβαν ότι κάτι κρύβει.

Όταν πλέον έσφιξαν τον κλοιό γύρω του και του έδειξαν ότι είχαν στοιχεία που τον διέψευδαν, ο 27χρονος υποχρεώθηκε να ομολογήσει. Όμως η ομολογία αυτή είχε πολλά ερωτηματικά και κενά, όπως σχολίασε αξιωματικός που έχει γνώση της προανάκρισης. Για το λόγο αυτό η ανάκριση του νεαρού θα ήταν ολονύκτια προκειμένου να αποσαφηνιστούν (και με την συνδρομή των ιατροδικαστών) όλα τα στάδια αυτής της δολοφονίας-θρίλερ, από το σημείο στο οποίο έγινε η επίθεση μέχρι το σημείο που πέταξε την Αμερικανίδα στην σπηλιά.

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που φέρεται να έχει ομολογήσει προφορικά, για το πως την χτύπησε με το αυτοκίνητό του, την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ και την … έκανε να σιωπήσει, καταφέροντάς της χτυπήματα και προκαλώντας της τελικα, αφυκτικό θάνατο, σοκάρουν.

Ο 27χρονος υπέδειξε στις αρχές το σημείο όπου συνάντησε την 60χρονη και την χτύπησε με το όχημά του, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τις εγκαταστάσεις της ΟΑΚ. Εκεί οι αρχές εντόπισαν κηλίδες αίματος, ενώ στα επίμονα ερωτήματα για τους λόγους που της επιτέθηκε, ο 27χρονος φέρεται να είπε πως … την είδε και ερεθίστηκε σεξουαλικά και θα το έκανε σε όποια ή όποιον συναντούσε εκείνη τη στιγμή μπροστά του…

Σε αλλο σημείο της ομολογίας του αναφέρει ότι “κάποιες φορές με πιάνει να θέλω να κάνω κακό”.

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία από την ομολογία του φονιά της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton.

Ο 27χρονος φαίνεται ότι ομολόγησε ότι χτύπησε τη γυναίκα δύο φορές, περνώντας από πάνω της με το αμάξι κάνοντας μια μπροστά και μία όπισθεν, στην άκρη του δρόμου όπου έκανε τζόκινγκ και την είχε δει. Μετά, την έβαλε στο πορτ-παγκάζ του αμαξιού και έφυγε. Η γυναίκα ξύπνησε και άρχισε να φωνάζει και να χτυπάει και ο δράστης σταμάτησε το αμάξι, και τη μαχαίρωσε αρκετές φορές. Όταν η γυναίκα άρχισε πάλι να φωνάζει και να ζητά βοήθεια, τότε την στραγγάλισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι μέλος γνωστής οικογένειας στο Μάλεμε, είναι γιος ιερέα, υπήρξε ηλεκτρολόγος και μετά μάγειρας, είναι πολύ καλός γνώστης Κουνγκ Φου ενώ ασχολούταν με τις πτώσεις με αερόστατο αλλά και τις εξερευνήσεις αφού στο προσωπικό του κανάλι στο youtube είχε ανεβάσει αρκετά βίντεο και από το σημείο όπου παραίτησε το πτώμα της 60χρονης αμερικανίδας.

Στο protothema.gr μίλησε ο πεθερός του φερόμενου δράστη που αποκάλυψε ότι «έχουμε πέσει όλοι από τα σύννεφα, μιας και ποτέ δεν είχαμε αντιληφθεί πως το παιδί ήταν άρρωστο. Ήταν ένας ήρεμος άνθρωπος, με τα αστεία του δεν σου άφηνε περιθώριο να σκεφτείς κάτι άλλο. Τραβούσε κάθε τόσο κάποια βίντεο και μας τα έδειχνε από διάφορα πράγματα.

Τις ανιψιές μου που μένουν από πάνω και η γυναίκα μου, δεν τις ενόχλησε ποτέ. Ξέρεις τι είναι να μην σε ξέρει η αστυνομία και να σε μάθει μέσα σε μια μέρα, μου κουβάλησε όλη την ασφάλεια εδώ… Τόσο καιρό δεν έδειχνε το οτιδήποτε, ήταν φυσιολογικός. Δεν κρυβόταν, πηγαινοερχόταν στο χωριό. Εγώ ξέρω ότι δεν έχει κάποιο βοηθό, αλλά στο χωριό του στο Μάλεμε δεν ξέρω αν έχει εργάτη.

Η κόρη μου είναι σοκαρισμένη, όλο κλαίει και το μόνο που της είπε, είναι ότι “ναι, το έκανα”».

"google ad"

Να σημειώσουμε ότι αναλυτικά ρεπορτάζ για την είδηση της εύρεσης του δολοφόνου της Suzanne Eaton είχαν πολλά μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία αλλά και τηλεοπτικά δίκτυα όπως το CBS και το CNN.

Δείτε σχετικό βίντεο:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=GETLFfuGREs”]

Υπενθυμίζεται ότι η 60χρονη Αμερικανίδα εντοπίστηκε στις 8 Ιουλίου νεκρή σε στοά από την περίοδο της γερμανικής κατοχής, στο Ξαμουδοχώρι Χανίων. Τα ίχνη της Ιτον είχαν χαθεί στις 2 Ιουλίου και η εξαφάνισή της δηλώθηκε στην Αστυνομία δύο ημέρες αργότερα.

Ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σορό διαπίστωσαν ότι ο θάνατος προήλθε από ασφυξία. Συγκέντρωσαν δείγμα γενετικού υλικού από τα νύχια του θύματος και τα έστειλαν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα για να βρεθεί εάν υπάρχει και DNA που μπορεί να ανήκει στον δράστη. Η Αστυνομία είχε προσαγάγει και ανακρίνει για την υπόθεση περισσότερα από δέκα άτομα, ενώ είχε συλλέξει από αυτούς και γενετικό υλικό.

Η οικογένεια της Αμερικανίδας βρισκόταν στην Κρήτη παρακολουθώντας από κοντά τις έρευνες των αρχών, σε μια υπόθεση που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον διεθνών ΜΜΕ. Αποχώρησαν το περασμένο Σάββατο. Η σορός του θύματος θα μεταφερθεί σήμερα αεροπορικώς από γραφείο τελετών του Ηρακλείου στη Φρανκφούρτη.

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ