15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κάτοικοι οδού Θεοτοκοπούλου για ΑΒΕΑ: Η Τράπεζα Χανίων να συνεργαστεί με τον Δήμο Χανίων ώστε να γίνει πράξη το σύνθημα “κεφάλαιό μας ο Άνθρωπος”

Ημερομηνία:

Η δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων για μαζικό αθλητισμό κατοίκων, επαγγελματιών και επισκεπτών, η δημιουργία υπογείων χώρων στάθμευσης για την εξυπηρέτηση των αθλουμένων, των αθλούμενων του εθνικού Κολυμβητηρίου, των γονέων, αλλά και των επισκεπτών Ενετικού λιμανιού, Παλαιάς Πόλης και της Νέας Χώρας, αλλά και η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Νέας Χώρας εως Ενετικό Λιμάνι, ειναι έργα απαραίτητα για την περιοχή, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Κατοίκων και Επαγγελματιών της περιοχής της οδού Θεοτοκοπούλου.

Σε ανακοίνωση της καλεί την Τράπεζα Χανίων να συνεργαστει με τον Δήμο Χανιων ώστε να γίνει πράξη το σύνθημα “κεφάλαιο μας ο Άνθρωπος”

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Αξιότιμοι, Κύριε Δήμαρχε,

Κύριε Πρόεδρε της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων

Οι κάτοικοι και Επαγγελματίες της Περιοχής Θεοτοκοπούλου, παρακολουθούμε από κοντά το θέμα της αξιοποίησης του χώρου της πρώην ΑΒΕΑ και αυτό διότι η δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων για μαζικό αθλητισμό κατοίκων, επαγγελματιών και επισκεπτών, είναι παρά πολύ απαραίτητη.

Επίσης η δημιουργία υπογείων χώρων στάθμευσης για την εξυπηρέτηση των αθλουμένων, των αθλούμενων του εθνικού Κολυμβητηρίου, των γονέων, αλλά και των επισκεπτών Ενετικού λιμανιού,   Παλαιάς Πόλης και της Νέας Χώρας, είναι εξίσου απαραίτητη.

Το έργο αυτό σε συνδυασμό με ένα έργο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Νέας Χώρας εως Ενετικό Λιμάνι, θα προσφέρει μια διαδρομή περιπάτου, ευχάριστη και ιδιαίτερης ομορφιάς.

Καλούμε την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων να κάνει πράξη επιτέλους το σύνθημα της “Κεφάλαιο μας ο Άνθρωπος” και να συνεργαστεί ακόμα και να συνεταιριστεί με τον Δήμο, προκειμένου ο χώρος της Πρ. ΑΒΕΑ να γίνει χώρος αθλητισμού και στάθμευσης, προς όφελος των Χανιωτών και των επισκεπτών μας.

Το έργο για μας είναι σημαντικό και θα σταθούμε στο πλευρό του Δήμου Χανίων έως ότου ολοκληρωθεί.»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ