“Κάτω τα χέρια από τη Rosa Nera”: Επίθεση με μπογιές σε ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του επιχειρηματικού ομίλου που εκδήλωσε ενδιαφέρον για το κτίριο της κατάληψης Rosa Nera

Κανένα σχόλιο

Άγνωστοι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έγραψαν συνθήματα και πέταξαν μπογιές στον τοίχο του ξενοδοχείου “Ambassadors Residence” στην Παλιά Πόλη των Χανίων που ανήκει στον ίδιο επιχειρηματικό όμιλο που εκδήλωσε ενδιαφέρον για το κτίριο της 5ης Μεραρχίας όπου τα τελευταία 13 χρόνια στεγάζεται η κατάληψη Rosa Nera.

H επίθεση δεν έγινε αντιληπτή την ώρα που συνέβη λόγω της περασμένης ώρας αλλά και της κακοκαιρίας, όμως το συμβάν έχει καταγραφεί στις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου και τα στοιχεία έχουν παραδοθεί στις αρχές.

Το σύνθημα που γράφτηκε στον τοίχο του ξενοδοχείου ήταν:

"Sponsored links"

“Κάτω τα χέρια από τη Rosa Nera”.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με σχετικό θέμα της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος”, το κτίριο που στεγάζεται η κατάληψη  θέλει να αναλάβει για 25έτη, η ισραηλινών συμφερόντων εταιρεία Ambassador Resisted στην οποία επικεφαλής φέρεται ο κ. Ισαακ Μπρος.

Στην ίδια εταιρεία ανήκει το κτίριο στο ενετικό λιμάνι στο οποίο λειτουργεί το Ambassadors Residence Boutique Hotel στο οποίο έγινε και η επίθεση.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές της εφημερίδας η επένδυση εφόσον ολοκληρωθεί – στα 4.500 τ.μ Rosa Nera αναμένεται να «αγγίξει» συνολικά το ποσό των 30 εκατ. ευρώ και εκτιμάται ότι θα δημιουργηθούν 45 junior και κανονικές σουίτες.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today