“Κάτω το Νομοσχέδιο”: Σύνθημα έγραψαν άγνωστοι στο γραφείο του Βασίλη Διγαλάκη στα Χανιά – Τι απάντησε ο Χανιώτης Υφυπουργός

Κανένα σχόλιο

Συνθήματα γράφτηκαν στο γραφείο του Χανιώτη Υφυπουργού Παιδείας κ. Βασίλη Διγαλάκη επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου.

Στην είσοδο του κτιρίου γράφτηκε “Κάτω το νομοσχέδιο”, μια προφανή αναφορά στο νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία στο οποίο αντιτίθενται μεγάλη μερίδων των φοιτητών.

Σε σύντομο κείμενο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Διγαλάκης αναφέρει:

"Sponsored links"

Πριν λίγο έγινε μια “ρηξικέλευθη” και “εμβριθής” παρέμβαση “υψηλού” πολιτικού συμβολισμού στην είσοδο του γραφείου μου. Οι καταστροφές και οι βανδαλισμοί είναι κάτι εύκολο. Το δύσκολο είναι η δημιουργία, η σύνθεση και οι εποικοδομητικές προτάσεις.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις