Κίνδυνος – θάνατος στη Λεωφόρο Καζαντζάκη με κόντρες ασυνείδητων – Παραλίγο επεισόδιο κατοίκων με οδηγούς

Κανένα σχόλιο

Κινδυνεύει η ζωή των κατοίκων στη Λεωφόρο Καζαντζάκη λόγω των μεγάλων ταχυτήτων που αναπτύσσουν ασυνείδητοι οδηγοί στην ευθεία που οδηγεί από τον Κλαδισσό στην παράκαμψη της εθνικής.

Όπως μας καταγγέλθηκε στην συγκεκριμένη ευθεία ασυνείδητοι οδηγοί τρέχουν με πολύ μεγάλες ταχύτητες που ξεπερνούν κατά πολύ τα 100 χλμ/ώρα ενώ πολλές φορές γίνονται και κόντρες μεταξύ αυτοκινήτων.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μία κατοικημένη περιοχή που ζουν οικογένειες με μικρά παιδιά. Δεν υπάρχουν όμως πεζοδρόμια ενώ ο φωτισμός είναι κακός.

"Sponsored links"

Χθες μάλιστα δημιουργήθηκε επεισόδιο μεταξύ μόνιμου κάτοικου της περιοχής και νεαρών που οδηγούσαν κάμπριο αυτοκίνητα και οι οποίοι έκαναν αγώνα ταχύτητας στην ευθεία.

Ο κάτοικος της περιοχής γλύτωσε για λίγα εκατοστά από την παράσυρση από τα οχήματα που έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και τους πήρε κυνήγι με το αυτοκίνητό του.

Αφού τους πρόλαβε σε κάποια φανάρια ακολούθησε διαξιφισμός με τους νεαρούς να πατούνε γκάζι και να φεύγουν.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν τη λήψη μέτρων τώρα, όχι όταν θρηνήσουν για ακόμα μια φορά θύματα. Μία λύση θα ήταν και η τοποθέτηση κάμερας που θα καταγράφει την ταχύτητα ενώ αναγκαίο κρίνεται το έργο δημιουργίας πεζόδρομου καθώς και η βελτίωση του φωτισμού.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις