14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Καιρός: Η Κρήτη αναμένεται να μπει στο «μάτι του κυκλώνα» με ισχυρές βροχές – Ριπές βοριάδων με 100χλμ.ώρα

Ημερομηνία:

Η επικράτηση χαμηλών πιέσεων στην Ανατολική Μεσόγειο σε συνδυασμό με τις σχετικά υψηλές πιέσεις στα Βαλκάνια θα έχει ως αποτέλεσμα την διατήρηση του ενισχυμένου βορείου ρεύματος στο Αιγαίο έως το Σάββατο 18/01, σύμφωα με το meteo.gr.

Οι ισχυροί έως θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα συνοδευτούν από τοπικές βροχές στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία. Ήδη από σήμερα το πρωί παραμένει κλειστή η ακτοπλοϊκή σύνδεση Αγίας Μαρίνας-Νέων Στύρων.

Τα αναμενόμενα ύψη βροχής αναμένεται να είναι σχετικά υψηλά στην Κρήτη. Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται το πεδίο των ανέμων το μεσημέρι της Παρασκευής 17/01 καθώς και οι περιοχές όπου αναμένουμε αξιόλογες βροχοπτώσεις έως το Σάββατο 18/01.

Σημαντικές βροχές στην Ανατολική Κρήτη και θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο

Σημαντικές βροχές σημειώθηκαν από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως το πρωί της Πέμπτης 16/01, στην Ανατολική Κρήτη.

Στο σχετικό πίνακα μπορείτε να δείτε τους 8 σταθμούς του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής.

Παράλληλα, θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι πνέουν στο Αιγαίο. Οι 8 σταθμοί που κατέγραψαν τις ισχυρότερες ριπές ανέμου παρουσιάζονται στον πίνακα που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ