Καιρός να “απελευθερωθούν” και οι Τάφοι των Βενιζέλων και να γίνουν καφενείο;

Κανένα σχόλιο

Κύριε Διευθυντά,

Εντύπωση μου προκάλεσε η νέα απάντηση του πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης όπου πέρα της παράθεσης της νομοθεσίας σύμφωνα με την οποία, όπως υποστηρίζουν οι πρυτανικές αρχές, όλες οι διαδικασίες που έχουν γίνει για τη μετατροπή των κτιρίων στο Λόφο Καστέλι σε ξενοδοχεία είναι νόμιμες, μίλησαν για μία εξέλιξη άκρως θετική η οποία εφόσον ολοκληρωθεί οδηγεί στη “διάσωση  και απελευθέρωσή τους (σ.σ.: των κτιρίων) προς όφελος της Χανιώτικης κοινωνίας”

Αν η στάση του πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης αποτελεί δείγμα του τι θα ακολουθήσει εφόσον αναλάβει την εξουσία ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, ο Θεός να μας φυλάει.

"Sponsored links"

Αυτοί, και τους Τάφους των Βενιζέλων μπορεί να τους “διασώσουν” και “απελευθερώσουν” και να τους μετατρέψουν σε πολυτελές καφενείο.

Με εκτίμηση,

Λαοκράτης

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today