15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ ΠΑΟΚ – “Προεκλογικά έγκαιρα είχα αποκαλύψει για το τι μας περιμένει ως Θεσσαλονίκη” είπε ο βουλευτής της Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλ. Τριανταφυλλίδης

Ημερομηνία:

Αιχμές στην κυβέρνηση άφησαν με δηλώσεις τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη Χρήστος Γιαννούλης και Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, αλλά και ο βουλευτής Σερρών κ. Αβραμάκης μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τον ΠΑΟΚ.

«Είναι τουλάχιστον αστείο και υποκριτικό, ο αρμόδιος για θέματα αθλητισμού υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, να δηλώνει για την απόφαση της -ελεγχόμενης από τον ίδιο- πλειοψηφίας της ΕΕΑ πως “δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται η πλέον απεχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες”.

Η αθλητική δικαιοσύνη, σε αντίθεση με την κυβέρνηση και τους χορηγούς της, οφείλει να σταθεί στο ύψος της.

Οι πρωταθλητές αναδεικνύονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις δικαστικές αίθουσες», επισημαίνει ο κ. Γιαννούλης.

«Αν αυτό το τσίρκο λέγεται κυβέρνηση, τότε θα πρέπει να αλλάξουμε τον όρο που την περιγράφει. Κακόγουστη στημένη φάρσα με σκηνοθέτη την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Συνιστώ ψυχραιμία.

Προεκλογικά, έγκαιρα, προσωπικά  είχα αποκαλύψει για το τι μας περιμένει ως Θεσσαλονίκη», αναφέρει από την πλευρά του ο κ. Τριανταφυλλίδης.

«Σκανδαλώδη και προκλητική» χαρακτήρισε την εισήγηση σοκ της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, ο Λευτέρης Αβραμάκης.

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σερρών για τις δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης είπε ότι… «οι βιαστικές δηλώσεις του κ.Αυγενάκη περί δήθεν τεκμηρίωσης για υποβιβασμό ιστορικών ομάδων, υποκρύπτουν πέρα από υποκρισία και ενοχή» ενώ αναφέρθηκε στην αντικατάσταση δύο μελών της Επιτροπής που ψήφισαν υπέρ του υποβιβασμού του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Σκανδαλώδης εισήγηση της Ε.Ε.Α που διόρισε ο κ. Αυγενάκης για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της ΞΑΝΘΗΣ. Κ. Αυγενάκη είσαι απόλυτα εκτεθειμένος στα μάτια της κοινής γνώμης με την αντικατάσταση των μελών της Επιτροπής, λίγο πριν εκδικαστεί η υπόθεση της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως είναι πολιτική απόφαση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη η σκανδαλώδης και προκλητική εισήγηση της Ε.Ε.Α και οι βιαστικές δηλώσεις του κ. Αυγενάκη περί δήθεν τεκμηρίωσης για υποβιβασμό ιστορικών ομάδων, υποκρύπτουν πέρα από υποκρισία και ενοχή».

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ