15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Και επισήμως απολυμένοι οι εργαζόμενοι στο ΔΟΛ του Μαρινάκη

Ημερομηνία:

Επισήμως απολυμένοι είναι από σήμερα οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ που πριν από λίγο καιρό πέρασε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πέρασαν σήμερα από τα γραφεία του Οργανισμού για να μαζέψουν τα πράγματά τους και να υπογράψουν τις απολύσεις τους. Φεύγοντας παρέδωσαν τις ηλεκτρονικές κάρτες εισόδου.

Αύριο θα κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας «Τα Νέα» ενώ «Το Βήμα» δεν θα κυκλοφορήσει την Κυριακή.

Παράλληλα διεκόπηκε και η λειτουργία των ιστοσελίδων tanea.gr και vima.gr. Και οι δύο σελίδες βγάζουν «ERROR 500». Το in.gr πάντως αναφέρει σχετικά: «Ο δαίμων του… Internet χτύπησε τα sites του Βήματος και των Νέων, τα οποία για λίγη ώρα ακόμη θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας μέχρι την αποκατάσταση του τεχνικού προβλήματος».

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, οι εργαζόμενοι δεν γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι καθώς κανείς δεν ξέρει πόσοι από αυτούς θα προσληφθούν από την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ούτε είχαν σχετική ενημέρωση.

Από άλλες πηγές κυκλοφορούν φήμες ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι δεν θα επαναπροσληφθούν καθώς υπάρχει σχεδιασμός ο ΔΟΛ να λειτουργήσει με το λιγότερο δυνατό προσωπικό.

tvxs.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ