Και η ΘΥΡΑ 13 στηρίζει Ρόζα Νέρα

Κανένα σχόλιο

Κάποιοι είναι υπέρ του “ΝΟ POLITICA” στα σπορ, άλλοι πάλι πέρνουν θέση για τα ζητήματα που τους αφορούν, ειδικά όταν έχουν σχέση με τον τόπο που ζουν.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού του συνδέσμου της ΘΥΡΑΣ 13 στα Χανιά ανέρτησαν πανό έξω από τα γραφεία τους με το οποίο εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους “ελεύθερους κοινωνικούς χώρους” και την εναντίωσή τους στην “πόλη – ξενοδοχείο”.

Πιο αναλυτικά το πανό γράφει:

"Sponsored links"

“Μια πόλη ξενοδοχείο είναι μια νεκρή πόλη – Αλληλεγγύη στους ελεύθερους κοινωνικούς χώρους”

Δείτε το πανό που ανέρτησαν:

 

Ποια είναι η δικιά σας άποψη; Πρέπει οι οργανώσεις των φιλάθλων να εκφράζουν τη θέση τους για τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις;

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις