Και ο Γραμματέας της Ν.Ε. Χανίων ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παπανδρέου στον αγώνα “YΠΕΡΚΟΠΕΛΙ” | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών και με έπαθλο την αλληλεγγύη προς συνανθρώπους κυρίως παιδιά που έχουν προσβληθεί από καρκίνο πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά ένας διαφορετικός αγώνας τριάθλου: “ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ”.

Με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου εθελοντικής προσφοράς «Ορίζοντας» πολίτες κάθε ηλικίας και φύλλου, κολύμπησαν, έκαναν ποδήλατο και έτρεξαν στις κατηγορίες « Υπερκοπέλι» και «Υπερκοπελάκι».

Μεταξύ αυτών και ο Γραμματέας της Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παπανδρέου ο οποίος συμμετείχε στον διαγωνισμό με φίλους και με πολύ κέφι όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε.

"Sponsored links"

Ο αγώνας τριάθλου «ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ» έχει ερασιτεχνικό χαρακτήρα. Ο αθλητής συμμετέχει διαδοχικά στα τρία αγωνίσματα και μάλιστα συνεχόμενα χωρίς κενό, πέραν αυτού που χρειάζεται για να φορέσει ρούχα ή να προσαρμόσει τον εξοπλισμό του.

Ο αγώνας ξεκίνησε το πρωί στην παραλία των Αγίων Αποστόλων με κολύμπι απόστασης 500μ. Στη συνέχεια οι αθλητές επιβιβάστηκαν στα ποδήλατα τους και πραγματοποιούν διαδρομή 24χλμ και τέλος έτρεξαν 6,6 χλμ γύρω από το παρκάκι των Αγίων Αποστόλων. Κατατακτήριες θέσεις και επίσημη χρονομέτρηση δεν υπάρχουν αφού ο αγώνας διεξήχθη με σκοπό τη συμμετοχή και όχι τη νίκη, περνώντας το μήνυμα «ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ».

Σκοπός της δράσης αυτής είναι η ενημέρωση του κόσμου, η ευαισθητοποίηση για τα προγράμματα του συλλόγου «Ορίζοντα», η προώθηση του εθελοντισμού και η συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες των οικογενειών που στηρίζει. Ο «Ορίζοντας» είναι Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ιδρύθηκε πριν από 10 χρόνια στην πόλη μας με σκοπό τη στήριξη σε οικονομικό, ηθικό και ψυχολογικό επίπεδο, κυρίως παιδιών που έχουν προσβληθεί από καρκίνο και χρήζουν νοσηλείας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Δείτε επιπλέον πολύ όμορφες φωτογραφίες από τον λογαριασμό του Σπύρου Ζερβουδάκη:

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις