Και ο Ινδός ναύαρχος στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων – 1.200 ναύτες στα Χανιά μέχρι τις 20 Απριλίου

Κανένα σχόλιο

Tον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφτηκε σήμερα, Τρίτη 18 Απριλίου 2017, ο Ινδός Υποναύαρχος R.B. Pandit, με αφορμή την άφιξη 4 πλοίων του Ινδικού Πολεμικού Ναυτικού στη Σούδα.

Ο Πλοίαρχος ενημέρωσε τον κ. Βουλγαράκη ότι τα πλοία θα βρίσκονται στα Χανιά έως τις 20 Απριλίου, στο πλαίσιο συνεργασίας με το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, όπως και, με την ευκαιρία αυτή, για την ξεκούραση και την αναψυχή του πληρώματος, το οποίο απαριθμεί τα 1200 άτομα περίπου.

Κλείνοντας ο κ. Βουλγαράκης ευχαρίστησε τον Πλοίαρχο για την επίσκεψη και την ενημέρωσή του, και οι δύο άνδρες αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today