Και ο Σύλλογος Αλβανών Μεταναστών Καστελίου θέλει να εργαστεί στην αποκατάσταση της Γέφυρας Κερίτη

Κανένα σχόλιο

Μετά από την Κοινότητα Αλβανών Μεταναστών Χανίων και ο Σύλλογος Αλβανών Μεταναστών Καστελίου εξέφρασε την πρόθεσή του να συμμετάσχει εθελοντικά σε μία πρωτοβουλία αποκατάστασης της κατεστραμμένης Γέφυρας του Κερίτη.

Χαρακτηρίζουν μάλιστα την πρωτοβουλία ιστορική ενώ σημειώνουν πόσο είναι αναγκαία η γέφυρα για τους κατοίκους των χωριών.

Η πρόταση στάλθηκε εγγράφως στο Δήμο Πλατανιά αλλά και στην Περιφέρεια Κρήτης.

"Sponsored links"

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κοινότητα Αλβανών Μεταναστών Χανίων είναι η ίδια κοινότητα μεταναστών που μαζί με το τοπικό αντιρατσιστικό, αντιφασιστικό κι εργατικό κίνημα διεκδίκησε και κατάφερε να συνεχιστούν τα μαθήματα αλβανικής γλώσσας στο σχολείο της Χρυσοπηγής όταν επιχείρησαν να τα σταματήσουν διάφοροι ακροδεξιοί της περιοχής.

Η ίδια κοινότητα είχε στηρίξει το αντιφασιστικό συλλαλητήριο για τον Παύλο Φύσσα τον Σεπτέμβρη του 2018 στα Χανιά, ενώ και άλλες φορές έχει αφιλοκερδώς προσφερθεί να κάνει πράγματα εκεί που υπάρχουν προβλήματα.

Τώρα, το παράδειγμά της ακολουθεί και ο Σύλλογος Αλβανών Μεταναστών Καστελίου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις