Και ο Σ. Βαρδάκης καλεί σε συμμετοχή στις διαδηλώσεις για την κλιματική αλλαγή

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για τη σωτηρία του πλανήτη, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο, θα βγουν σήμερα στους δρόμους για τη σωτηρία του πλανήτη, παίρνοντας μέρος στην παγκόσμια κινητοποίηση για να σταματήσει η περιβαλλοντική καταστροφή.

Η κινητοποίηση αυτή δεν είναι μια απλή ημέρα εκδηλώσεων. Είναι μια σημαντική ημέρα περισυλλογής για τον τρόπο που ζούμε και ταυτόχρονα μια σημαντική ευκαιρία για να αναπροσαρμόσουμε τη δράση μας προς την κατεύθυνση της προστασίας του πλανήτη μας.

"Sponsored links"

Μαθήτριες και μαθητές, ενεργοί πολίτες και συλλογικότητες ενώνουν τις φωνές τους στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα για άμεση ανάληψη δράσης για την αναχαίτιση της κλιματικής κρίσης και την υιοθέτηση πολιτικών που θα διατηρήσουν την θερμοκρασία του πλανήτη σε πιο βιώσιμα επίπεδα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το περιβάλλον δεν είναι πολυτέλεια και οι πόροι του πλανήτη δεν είναι ανεξάντλητοι. Ως εκ τούτου οφείλουμε να κατευθυνθούμε σε πιο δραστικές περιβαλλοντικές πολιτικές, ώστε να καταστέλλονται οι βασικές αιτίες υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Έχουμε χρέος και ευθύνη να μην υποθηκεύουμε το μέλλον των επόμενων γενεών, αντιθέτως να προστατεύσουμε το σπίτι μας, τον πλανήτη ο οποίος θα καταστεί αβίωτος αν δεν αναληφθούν επειγόντως βιώσιμες πολιτικές».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις