Και τον Μάιο κλειστά τα λογιστικά γραφεία στα Χανιά – Πελάτες μόνο κατόπιν ραντεβού

Κανένα σχόλιο

Τα λογιστικά γραφεία του Ν. Χανίων στα πλαίσια της αντιμετώπισης του COVID-19 και για το μήνα Μάιο, θα έχουν κλειστές πόρτες και θα δέχονται πελάτες μόνο κατόπιν ραντεβού, το οποίο θα έχει κλειστεί προηγουμένως τηλεφωνικά και θα πρέπει να τηρείται με ακρίβεια για αποφυγή τυχόν συνωστισμού.

Οι πελάτες θα προσέρχονται υποχρεωτικά με μάσκες και γάντια.

Το λογιστικό γραφείο οφείλει να προγραμματίζει τα ραντεβού με τρόπο ούτως ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα συνωστισμού στο γραφείο κατά το πως ορίζεται από τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ, ενώ οφείλει παράλληλα να τηρεί τις υγειονομικές οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ.

"Sponsored links"

Έναρξη Φορολογικών Δηλώσεων στα Γραφεία μας με Ραντεβού : 18/05/2020

(Την περίοδο 04/05 – 15/05 διεκπεραιώνονται μόνο επείγουσες εργασίες και υποβάλλονται μόνο επείγουσες Φορολογικές Δηλώσεις.)

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live