Και το Εργατικό Κέντρο στην αυριανή κινητοποίηση στην Πλατεία Αγοράς ενάντια στα μνημόνια

Κανένα σχόλιο

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε χθες τη διοργάνωση συγκέντρωσης και συλλαλητηρίου την Παρασκευή 19 Ιουλίου στις 19.00 στην Πλατεία Αγοράς ενάντια στα μνημόνια και υπέρ της διαγραφής τους χρέους.

Και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο με σημερινή του ανακοίνωση καλεί σε συμμετοχή τους εργαζόμενους στην παλλαϊκή – πανεργατική κινητοποίηση με τα εξής λόγια:

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι και οι νέοι, δεν πρέπει να μένουμε θεατές μπροστά σε όσα σχεδιάζονται σε βάρος μας. Πρέπει να πρωτοστατήσουμε στον αγώνα για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών της λιτότητας, της ανεργίας, της ισοπέδωσης του κοινωνικού κράτους και της εξαθλίωσης της ελληνικής οικογένειας.

"Sponsored links"

Πρέπει να αγωνιστούμε και χωρίς αναβολή να απαιτήσουμε την εφαρμογή πολιτικών που συμμερίζονται και ικανοποιούν τις λαϊκές ανάγκες, που φρενάρουν την ανεργία, που αποκαθιστούν τις τεράστιες απώλειες στο εισόδημά μας, που επαναφέρουν όλα τα κοινωνικά, εργατικά και ασφαλιστικά δικαιώματά μας που ανατράπηκαν την πενταετία των μνημονίων.

Να σημειώσουμε ότι σήμερα, σχετικές ανακοινώσεις έδωσαν στη δημοσιότητα τόσο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ όσο και ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών ν. Χανίων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις