Και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χανίων για τον θάνατο του Αντώνη Μπαλωμενάκη

Κανένα σχόλιο

Συλληπητήριο μήνυμα Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Χανίων:

Το Ε.Κ.Χ. εκφράζει τη θλίψη του για το χαμό ενός αγωνιστή  της Δημοκρατίας, ενός προοδευτικού ανθρώπου, ενός συμπολίτη μας που ήξερε να δίνει τη βοήθεια του και να είναι αλληλέγγυος σε όποιον τη χρειαζόταν.

Ο  ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΛΩΜΕΝΑΚΗΣ είχε διατελέσει βουλευτής, και κατά περιόδους Δημοτικός σύμβουλος Χανίων και μέλος του Δικηγορικού συλλόγου   Χανίων.

"Sponsored links"

Πάντα δούλευε και λειτουργούσε με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των πολιτών. Ακόμη και σαν δικηγόρος  ήταν δίπλα και βοηθούσε όποιον συμπολίτη μας είχε ανάγκη.

Εκφράζουμε προς την οικογένεια του εκλιπόντος τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας και την ανθρώπινη συμπαράσταση μας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις