Κακά νέα: Κρούσματα κορωνοϊού στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Μαύρες γιορτές στο Γηροκομείο Χανίων…

Τα γηροκομεία αποτελούν χώρους υψηλου κινδύνου από τον κορωνοϊο. Δυστυχώς, και στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων ανιχνεύθηκαν δύο κρούσματα κορωνοϊού.

Πρόκειται για νοσηλεύτρια και καθαρίστρια οι οποίες βρέθηκαν θετικές στον ιό.

"Sponsored links"

Από εκείνη τη στιγμή σήμανε συναγερμός με τη διαδικασία της ιχνηλάτησης των όποιων επαφών είχαν να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μοριακοί έλεγχοι θα γίνουν σε όλο το προσωπικό καθώς και τους ηλικιωμένους που διαμένουν στο Γηροκομείο με την ελπιδα ότι ο ιός δε θα έχει διαδοθεί.

Σημειώνουμε ότι οι δύο γυναίκες βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις