Καλά νέα: Αρνητικά όλες οι εξετάσεις για κορωνοϊό στην Πνευμολονολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

Κανένα σχόλιο

Αισιόδοξα είναι τα νέα από την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, μετά την αναστάτωση που προκάλεσε ο εντοπισμός κρούσματος κορωνοϊού σε 60χρονο ασθενή που νοσηλευόταν εκεί.

Τότε τόσο ο ίδιος όσο και οι άλλοι ασθενείς που βρίσκονταν στον θάλαμο μαζί του μεταφέρθηκαν στην Μονάδα covid ενώ σε εξετάσεις υποβλήθηκαν όλοι οι ασθενείς της κλινικής και το ιατρικό και άλλο προσωπικό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τόσο οι ασθενείς που νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο με τον 60χρονο, όσο και οι υπόλοιποι ασθενείς της κλινικής που εξετάστηκαν, βρέθηκα αρνητικοί.

"Sponsored links"

Αρνητικά επίσης είναι και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στα τεστ που έγιναν και στο προσωπικό της Κλινικής.

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις