Καλά νέα: Ουδείς από τους στενούς συγγενείς του 58χρονου ιερέα στο Ρέθυμνο δεν έχει κορωνοϊό – Θα γίνει ξανά τεστ στον ιερέα

Κανένα σχόλιο

Εντύπωση είχε προκαλέσει η είδηση ότι ιερέας που ζει στο Γερακάρι αλλά η ενορία του είναι σε άλλο χωριό βρέθηκε θετικός σε κορωνοϊό. Κι αυτο γιατί, ο συγκεκριμένος ιερέας δε μετακινείται ενώ και οι κάτοικοι του χωριού είναι συγκεκριμένοι.

Το θετικό είναι ότι όλα τα τεστ που έγιναν στους στενούς συγγενείς του 58χρονου ιερέα βγήκαν αρνητικά ενώ και ο ίδιος τις τελευταίες δύο ημέρες δεν έχει πυρετό. Γι’ αυτό άλλωστε θα ξανακάνει το τεστ για να είναι βέβαιοι ότι πράγματι έχει τον κορωνοϊό.

Να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος ιερέας είναι ένας ανθρωπος χαμηλών τόνων χωρίς πολλά κοινωνικά ανοίγματα και ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό δε λειτουργούσε.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις