Καλύτερα στην υγεία του, ο Αρχιεπίσκοπος Ειρηναίος

Κανένα σχόλιο

Σε καλή διάθεση και με καλή κλινική εικόνα συνεχίζει τη νοσηλεία του στη Νευρολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, τον οποίο, μάλιστα, επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας. Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης δέχεται ελάχιστες επισκέψεις λόγω της πανδημίας, ωστόσο, ενημερώνεται από τους ανθρώπους της Αρχιεπισκοπής για το μεγάλο ενδιαφέρον κλήρου και λαού για την υγεία του.

Ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί το πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο – αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσουν οι γιατροί – ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είναι σαφώς καλύτερη, ενώ έχει όρεξη για φαγητό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ”, μάλιστα, άνθρωπος της Αρχιεπισκοπής που βρίσκεται στο πλάι του είπε ότι για πρώτη φορά εδώ και 17 χρόνια άκουσε τον λιτοδίαιτο Αρχιεπίσκοπο να λέει ότι πεινάει και ότι θα ήθελε να φάει.

"Sponsored links"

Ήδη στην Αρχιεπισκοπή προετοιμάζεται κατάλληλα το δωμάτιό του, για να μπορέσει να επιστρέψει στον χώρο όπου θα παραμείνει με την κατάλληλη φροντίδα, όταν βγει από το νοσοκομείο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις