21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Καμμένος: Οι «γέροντες» του ΣΥΡΙΖΑ Φλαμπουράρης – Καρτερός, ήθελαν να με φάνε σαν τον Τρότσκι – “Θα δούμε”, είπε για σενάρια ένταξης στους ΑΝΕΛ του προερχόμενου από τη Χρυσή Αυγή Δημήτρη Κουκούτση

Ημερομηνία:

Συνέντευξη για τα καυτά θέματα της επικαιρότητας έδωσε ο Πάνος Καμμένος στη τηλεόραση του Open. Ο πρώην Υπουργός Άμυνας μίλησε για το «διαζύγιο» με την κυβέρνηση, αλλά και τους «γέροντες» του ΣΥΡΙΖΑ που ήθελαν να τον «τελειώσουν σαν τον Τρότσκι».

«Όλα ξεκίνησαν πριν 4-5 μήνες όταν ήμουν στις ΗΠΑ. Ένα πρωτοσέλιδο της ΕΦΣΥΝ έλεγε ότι ήμουν βάρος. Αυτή η τάση στηριζόταν από τον Σκουρλέτη, τον Φίλη, τον Κοτζιά και την ομάδα των γερόντων… Αν τους δεις και συνεδριάζουν νομίζεις ότι είσαι στην ΚΕ του ΚΚΕ. Ο Φλαμπουράρης, ο Καρτερός και οι υπόλοιποι… γέροντες. Συμπαθέστατοι, αλλά αυτοί οι άνθρωποι βλέπουν συνομωσίες, ήθελαν να με φάνε σαν τον Τρότσκι», είπε αρχικά ο κ. Καμμένος.

«Άρχισε λοιπόν εκεί η ιστορία της ανέντιμης προσπάθειας προσέγγισης των βουλευτών των ΑΝΕΛ.  Δεν λογίζω σ’ αυτούς μεγάλη ευθύνη, αλλά τη χρεώνω στον Τσίπρα, εγώ φέρθηκα έντιμα, καθαρά ακόμα κι όταν υπήρχε ένταση. Για παράδειγμα με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Είχαμε πει μετά τις εκλογές να συζητηθεί το θέμα της ΠΓΔΜ, όμως καταπατήθηκε η συμφωνία μας και θα μπορούσα να βγω τότε και να κάνω τον ήρωα. Η κα Κουντουρά έκανε δημόσιες τοποθετήσεις κατά των Σκοπίων, το ίδιο και ο Παπαχριστόπουλος πριν από καιρό. Από μόνος του, ο τελευταίος, είχε δηλώσει ότι επειδή διαφωνώ με το κόμμα μου Εάν τηρήσει αυτό που είπε δημόσια, θα πρέπει να παραδώσει την έδρα του. Εγώ τον πίεσα να παραμείνει κι έντιμα είπε ότι θα την παραδώσει. Είναι στο χέρι τους να δείξουν ότι δεν θέλουν να κλέψουν την έδρα. Ο Κουίκ θα πρέπει να παραδώσει την έδρα στην κα Σκλαβενίτη που ακολουθεί ή αλλιώς θα κλέψουν την έδρα της Β’ Αθήνας», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Αναφερόμενος στον πρώην υπουργό Εξωτερικών, είπε: «Έχει απόλυτα ποινικές ευθύνες ο κ. Κοτζιάς και ο πρωθυπουργός γνώριζε την εμπλοκή του ΥΠΕΞ με τις εταιρείες του Σόρος και τις βίζες και τις οφ σορ εταιρείες. Γνώριζε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά σε υποθέσεις όπως της Λιβύης. Όταν μετά τον ρώτησα τον πρωθυπουργό, μου είπε ότι δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες, είναι ηθικό. Παρακαλώ να πάμε στα δικαστήρια. Περιμένω να με καλέσει ο εισαγγελέας».

Ερωτηθείς για σενάρια ένταξης στους ΑΝΕΛ του προερχόμενου από τη Χρυσή Αυγή Δημήτρη Κουκούτση, απάντησε ότι ο Δ. Κουκούτσης ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας, αλλά όπως είπε, η ΧΑ δεν ανήκει στο δημοκρατικό τόξο. «Θα το δούμε, δεν είναι θέμα δικό μου, δεν έχω διαπιστώσει κινήσεις που να τον εντάσσουν στο ναζιστικό χώρο. Δεν έχω μιλήσει μαζί του για θέμα ένταξης».

Σημείωσε ακόμη ότι δεν έχει πρόθεση να μιλήσει με τους Γιώργο Καρατζαφέρη και Κυριάκο Βελόπουλο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλιεύτηκε τόνος βάρους 485 κιλών – 25 ευρώ το κιλό στην αγορά

Μια απίστευτη ψαριά έκανε ένας ψαράς στον Αστακό, καθώς στα δίχτυα...

Βιβλιοπαρουσίαση στα Χανιά: Κωνσταντίνα Μπαλωμενάκη – Στον καιρό του Λυμεώνα

Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν τη νουβέλα επιστημονικής φαντασίας της...

Χαρούπι: Ο διατροφικός θησαυρός της κρητικής γης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η αγροδιατροφική παράδοση του χαρουπιού της Κρήτης βρίσκεται στον...

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε οι δείκτες του ρολογιού θα πάνε μια ώρα μπροστά

Με το δεύτερο 10ημερο του Μαρτίου να ολοκληρώνεται, οδεύουμε...