“Κανένας εργαζόμενος χωρίς εισόδημα”: Σήμερα η συναυλία Αλληλεγγύης για τους εποχικά εργαζόμενους στα Χανιά με δωρεάν είσοδο και συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών

Κανένα σχόλιο

Το Δ.Σ. του  Σωματείου Επισιτισμού Ν.Χανίων οργανώνει με την στήριξη του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και του Παραρτήματος Ν.Χανίων του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου την Τετάρτη 29/07/2020 στις 20:30μ.μ. στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου Συναυλία Αλληλεγγύης για τους εποχικά εργαζόμενους.

Οι συνδιοργανωτές καλούμε τον Χανιώτικο λαό να στηρίξει αυτήν την προσπάθειά μας με σκοπό την στήριξη των εποχικά εργαζόμενων συναδέλφων που πλήττονται. Η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν. Αντί εισιτηρίου καλούμε τον κόσμο που θα παρευρεθεί να στηρίξει με τρόφιμα( τρόφιμα μακριάς διάρκειας, ξηρή τροφή όπως όσπρια , ρύζι, γάλα κλπ.). Συγκεντρώνοντας τα θέλουμε να σταθούμε δίπλα σε συναδέλφους που έχουν και θα έχουν ανάγκη λόγω των αυξημένων προβλημάτων των περισσοτέρων εποχικά εργαζόμενων.

Οι Χανιώτες καλλιτέχνες που θέλησαν με χαρά και αίσθημα αλληλεγγύης  να στηρίξουν αφιλοκερδώς με την συμμετοχή τους την συναυλία αλληλεγγύης μέχρι στιγμής με αλφαβητική σειρά είναι οι εξής:

"Sponsored links"

 • Κ.Αλεξίου Βάλια
 • Κ. Μαλαξιανάκης Μάνος
 • Κ. Φιωτάκης Κώστας
 • Κ. Φράρος Μιχάλης
 • Κ. Ψαλιδάκης Τάσος

ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!

Διεκδικούμε:

 • ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΣΣΕ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ   
 • ΑΚΥΡΩΣΗ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΕ ΔΕΗ , ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΕΦΟΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ
 • ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΕΝΤΑΞΗΣ.
 • AΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ 2020 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 2021.
 • ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.
 • ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΕ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΧ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΜΕ ΠΕΡΙΣΥ.
 • ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΣΤΙΣ 29/7 ΣΤΙΣ  20:30

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις