“Κανένας μόνος του”: Πρωτοβουλία του Συλλόγου Φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό

Κανένα σχόλιο

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία πήρε ο Σύλλογος Φοιτητών Πολυτεχνείου Κρήτης. Κρίνοντας ότι δε μπορούν να μείνουν αμέτοχοι επιλέγουν να βοηθήσουν αυτούς που έχουν ανάγκη κάνοντας το ψώνια τους από τα σούπερ μάρκετ ή τα φαρμακεία και φέρνοντας τα ψώνια στο σπίτι τους.

Δείτε τι αναφέρεται σε σχετικό μήνυμα:

Τα Χανιά ,όπως και κάθε πόλη του κόσμου, βιώνουν μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Η πανδημία του Covid-19 έχει “προσβάλει” κάθε κοινωνία , έχει χτυπήσει το κοινωνικό μας ιστό. Σε αυτήν την κατάσταση , εμείς ,

"Sponsored links"

Οι φοιτητές του πολυτεχνείου Κρήτης κρίνουμε πως δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι στην προσπάθεια καταπολέμησης του ιού.

Βάζοντας και εμείς το λιθαράκι μας , επιλέγουμε  να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Για τα ψώνια σας στο σούπερ-μάρκετ και για τις αγορές σας στο φαρμακείο , μπορείτε να μας καλέσετε στα κάτωθι τηλέφωνα και θα κάνουμε εμείς για εσάς τα ψώνια σας.

Δείχνουμε αλληλεγγύη, βοηθάμε τους συνανθρώπους μας.

Σύλλογος φοιτητών Πολυτεχνείο Κρήτης

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις