Κανένα πρόβλημα στην Κρήτη από το διατροφικό σκάνδαλο στη Γερμανία

Κανένα σχόλιο

Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα των μέχρι στιγμής ελέγχων της κτηνιατρικής υπηρεσίας στην αγορά της Κρήτης από το διατροφικό σκάνδαλο της ύπαρξης διοξινών σε ζωοτροφές στη Γερμανία. Μάλιστα για το ζήτημα και τα αποτελέσματα των ελέγχων, αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας συναντήθηκαν σήμερα και ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι : “ Στην Περιφέρεια Κρήτης στα πλαίσια του ελέγχου των τροφίμων ζωικής προέλευσης και ειδικότερα με το πρόγραμμα ελέγχου καταλοίπων, πραγματοποιεί εργαστηριακούς ελέγχους σε κρέας και γάλα για την ύπαρξη διοξινών. Τα αποτελέσματα των ελέγχων ήταν αρνητικά από όλη την Περιφέρεια Κρήτης.

Επίσης έγινε έλεγχος στις διακινήσεις τροφίμων ζωικής προέλευσης και δεν βρέθηκαν διακινούμενα τρόφιμα από Γερμανία στην Κρήτη που να ανήκουν στις ύποπτες κατηγορίες, δηλ. αυγά, κρέας χοιρινό και κρέας πουλερικών κατά το επίμαχο διάστημα, δηλ. από 15 Νοεμβρίου και μετά.

"Sponsored links"

Τέλος διεξάγονται έλεγχοι και στις εγκαταστάσεις λιανικού εμπορίου από κλιμάκια των υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης για την ύπαρξη τροφίμων με συστατικά που μπορεί να έχουν σχέση με τα ελεγχόμενα τρόφιμα “.

Στα : Υγεια

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις