Κανένα φανάρι σε όλο το νομό δε δούλευε όμως η τροχαία ήταν αφαντη. Γιατί;

Κανένα σχόλιο

Το ατύχημα στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα άφησε χωρίς ρεύμα για ώρες το νησί της Κρήτης και δημιούργησε τρομερά προβλήματα σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας των κατοίκων.

Σημαντικό ήταν το πρόβλημα και στους δρόμους, ιδιαίτερα εντός της πόλης όπου η μη λειτουργία των φαναριών δημιούργησε μεγάλο μποτιλιάρισμα, ακινησία οχημάτων, εκνευρισμό και σοβαρούς κινδύνους για ατυχήματα.

Παρά όμως αυτή την εικόνα οι πολίτες με δυσαρέσκεια διαπίστωσαν ότι παρά την ανάγκη δεν υπήρχε ούτε ένα τροχονόμος στους δρόμους για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας κυρίως στα καίρια σημεία και στους κόμβους όπου παρουσιαζόταν και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

"Sponsored links"

Γιατί; Η παρουσία λίγων τροχονόμων θα βελτίωνε πολύ την κατάσταση.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις