Κανονικά το καρναβάλι της Παλιόχωρας παρά την απαγόρευση του Υπουργείου Υγείας

Κανένα σχόλιο

Τη ματαίωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα ανακοίνωσε προληπτικά ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, μετά τον εντοπισμό άλλων δύο κρουσμάτων κορονοϊού.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε τα μεγαλύτερα καρναβάλια στη χώρα, όπως αυτά της Πάτρας, της Ξάνθης, του Ρέθυμνου και αλλού. Όμως το καρναβάλι της Παλιόχωρας θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Σύλλογος Παλαιοχωρίτικου Καρναβαλιού, μετά από  έκτακτη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 13.30 τα μέλη του συλλόγου ψήφισαν κατά πλειοψηφία υπέρ της κανονικής διεξαγωγής του Καρναβαλιού στις 29 Φεβρουαρίου στις 18:30, όπως και στις 1 Μαρτίου στις 20:00 το κάψιμο του καρνάβαλου και στις 2 Μαρτίου στις 11:00 τα κούλουμα στην παραλία του Γραμένου.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις