Καπετάνιος της ANEK LINES o καπετάνιος της χρονιάς

Κανένα σχόλιο

Τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας βραβεύτηκαν στην εκδήλωση της «Lloyd’s List Greek Shipping Awards», που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά χωρίς την συνήθη παρουσία κοινού, εξαιτίας των ειδικών περιορισμών που εφαρμόζονται λόγω κορονοϊού και μεταδόθηκε διαδικτυακά την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής στον ναυτιλιακό χώρο και διοργανώθηκε και φέτος από την «Lloyd’s List», την υπηρεσία παροχής διεθνών ναυτιλιακών πληροφοριών από το 1734.

Με οικοδεσπότες τον Nigel Lowry της Lloyd’s List και την Ανδριάνα Παρασκευοπούλου παρουσιάστρια ειδήσεων στον ελληνικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΕΡΤ, η εκπομπή «έδωσε» βραβεία σε 18 κατηγορίες επιτευγμάτων και βασικό κριτήριο αξιολόγησης ήταν τα μέτρα προφύλαξης που ελήφθησαν για την προστασία των επιβατών και τη μη διασπορά του COVID-19.

"Sponsored links"

Πολύ σημαντική διάκριση κέρδισε o καπετάνιος του «Ελευθέριος Βενιζέλος», Απόστολος Αποστολάκης, ο οποίος κέρδισε τον τίτλο του «Seafarer of the Year», του θαλασσοπόρου καπετάνιου δηλαδή της χρονιάς που μας πέρασε.

Ο κ. Αποστολάκης κατάγεται από το Γεράνι Ρεθύμνου, από μια «πολύ» ναυτική οικογένεια. Μια οικογένεια που έχει παράδοση στη ναυτιλία, είτε την εμπορική, είτε την στρατιωτική.

Είναι ανιψιός του ναυάρχου Αποστολάκη και φυσικά όλοι είμαστε περήφανοι για την διεθνή αναγνώριση και βράβευση ενός σπουδαίου Ρεθεμνιώτη.

Ο κ. Αποστολάκης να σημειωθεί βραβεύτηκε για την γενναία και ψύχραιμη στάση του στις 3 Απριλίου 2020, όταν στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοϊού.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις