Κατάληψη και στο 4ο Λύκειο Χανίων, όχι για τις μάσκες αλλά για τη λήψη ουσιαστικών μέτρων προστασίας των μαθητών

Κανένα σχόλιο

Κάποιοι κάνουν καταλήψεις για τις μάσκες, άλλοι κάνουν καταλήψεις για την αύξηση των μέτρων προστασίας ενώ εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στους καθηγητές που δέχονται επιθέσεις.

Οι μαθητές του 4ου Γενικού Λυκείου Χανίων ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία.

Τα αιτήματα που κατάθεσαν αφορούν την πρόσληψη επιπλέον προσωπικού καθαριότητας αλλά και την αναγκαιότητα σύστασης τμημάτων από 15 μαθητές που θα διασφαλίζουν τόσο την υγεία μαθητών και καθηγητών όσο και την καλύτερη ποιότητα του μαθήματος.

"Sponsored links"

Ζητούν επίσης στην περίπτωση που κάποιος αρρωστήσει να κλείνει το σχολείο, και όχι μόνο το τμήμα ενώ εκφράζουν τη συμπαράστασή τους σε καθηγητές που υπήρξαν θύματα βίας από γονείς που προσπάθησαν έτσι να επιβάλλουν τη μη τήρηση του μέτρου της μάσκας.

Μέσα στα αιτήματά τους είναι και η επανένταξη του μαθήματος του σχεδίου ενώ εκφράζονται ενάντια στην επαναφορά της τράπεζας θεμάτων.

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις