19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Κατάμεστη η Πλατεία Σπλάντζιας στις 1 η ώρα τα μεσάνυχτα | Φωτό

Ημερομηνία:

1 η ώρα τα μεσάνυχτα. Πλατεία Σπλάντζιας. Όλα τα καταστήματα έχουν κλείσει ακολουθώντας την απαγόρευση που επέβαλλε η κυβέρνηση, όμως η πλατεία παραμένει κατάμεστη. Με το φως του δρόμου αφού τα φώτα των καταστημάτων είναι κλειστά και με ποτά που προμηθεύονται από περίπτερα και κάβες, οι νέοι παραμένουν στα τραπεζάκια βάζοντας μάλιστα και μουσική.

Η εικόνα αυτή αποτυπώνει την πλήρη αποτυχία του μέτρου το οποίο το μόνο που κατόρθωσε είναι να στερήσει από έσοδα επιχειρήσεις και να θέσει με αυτό τον τρόπο σε κίνδυνο χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Να σημειώσουμε ότι παρόμοια είναι η εικόνα και σε μία σειρά άλλα σημεία της πόλης ενώ και τα παρκάκια έχουν μετατραπεί σε χώρους συνάθροισης των νέων που δεν θέλουν να κλειστούν στα σπίτια τους από τις 12 τα μεσάνυχτα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έως την Μεγάλη Τετάρτη το Δώρο Πάσχα – Οι προϋποθέσεις

Έως τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου θα πρέπει να...

Περιπέτεια για τουρίστρια σε φαράγγι του Λασιθίου

Άσχημα απρόοπτα είχε για μία τουρίστρια η πεζοπορία σε...

Μήνυση Αλεξίας Μπακογιάννη κατά Στέφανου Χίου: «Με απείλησε ότι θα με χτυπήσει με μπουκάλι»

Μήνυση για απειλή, εξύβριση και απόπειρα απλής σωματικής βλάβης κατέθεσε η Αλεξία...