Κατάρρευση κίνησης στο αεροδρόμιο Χανίων υπό τον έλεγχο της Fraport: Χάθηκε το 1/3 της κίνησης σε ένα τρίμηνο | Πίνακας

1 Σχόλιο

Απογοητευτικά είναι τα στοιχεία της κίνησης στο αεροδρόμιο Χανίων σύμφωνα με όσα δημοσιοποίησε η γερμανική εταιρεία Fraport. Αν και πανελλαδικά στα περιφερειακά αεροδρόμια υπό τον έλεγχό της καταγράφεται μία μικρή μείωση της τάξης του 2,1%, στα Χανιά η κατάσταση είναι δραματική.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, στο τελευταίο τρίμηνο καταγράφεται συρρίκνωση της κίνησης σχεδόν κατά 30% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι όπου το αεροδρόμιο Χανίων τελούσε υπό τον έλεγχο του ελληνικού κράτους.

Μένει να δούμε αν και η καλοκαιρινή περίοδος, μετά και τη φυγή της Ryanair, κινηθεί στα ίδια χαμηλά επίπεδα ή αν θα αντιστραφεί η τάση.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις