Κατάρτιση του Σχεδίου Διαχείρισης των υδατικών πόρων Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Νίκου Καλογερή κατά τον χαιρετισμό του στην χθεσινή συνάντηση εργασίας για την κατάρτιση του Σχεδίου Διαχείρισης των υδατικών πόρων του Υδατικού Διαμερίσματος Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Διαχείρισης Κρίσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης – Ενετικό Λιμάνι.Το παρόν έδωσαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Ειδικός Γραμματέας Υδάτων του ΥΠΕΚΑ Κώστας Τριάντης, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Γιώργος Δεικτάκης, καθώς επίσης εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων διαχείρισης νερού, αλλά και ερευνητικών Ιδρυμάτων του νησιού.

Στη συνάντηση εργασίας που οργάνωσε η Ειδική Γραμματεία Υδάτων του ΥΠΕΚΑ σε συνεργασία µε την Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καλογερής αρμόδιος για θέματα Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, εξέφρασε την ικανοποίηση του «που έστω και καθυστερημένα ξεκινά η εκπόνηση του Διαχειριστικού Σχεδίου, και που ιδιαίτερα για την Κρήτη έχει πολύ μεγάλη σημασία λόγω των πολύ υψηλών εποχιακών αναγκών, καθώς και την λειψυδρία λόγω κλιματικής αλλαγής».

Εξέφρασε επίσης την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι το Σχέδιο Διαχείρισης θα καταρτιστεί με τη συνεργασία των επιστημονικών Ιδρυμάτων, των φορέων και υπηρεσιών της Κρήτης που έχουν παράξει αξιόλογο έργο στον τομέα αυτό, και τόνισε την ανάγκη συγκρότησης του κατάλληλου συντονιστικού οργάνου που θα έχει και την τελική ευθύνη για το σχέδιο.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις