Καταγγελία Βαρουφάκη: 3,5 μέρες μου πήρε για να βρω τη δανειακή σύμβαση, και τη βρήκα μέσω… Ουάσιγκτον | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Επί 3.5 μέρες δεν μπορούσε να βρει τη δανειακή σύμβαση, γιατί ο κ. Χαρδούβελης είχε πάρει μαζί του το πρωτόκολλο του υπουργείου, όπως συνηθίζεται μόνο στην Ελλάδα!

Αυτή την απίστευτη καταγγελία έκανε πριν λίγο ο Γ. Βαρουφάκης στη Βουλή. Επί 3.5 μέρες δεν μπορούσε να βρει τη δανειακή σύμβαση, γιατί ο κ. Χαρδούβελης είχε πάρει μαζί του το πρωτόκολλο του υπουργείου, όπως συνηθίζεται μόνο στην Ελλάδα! Μέσω Ουάσιγκτον τελικά ζήτησε και του στάλθηκε η δανειακή σύμβαση.

Αποτελεί μια γενική κακοπάθεια του ελληνικού κράτους και, όπως είπε ο υπουργός, μια εικόνα που πραγματικά πρέπει να μας θλίβει.

"Sponsored links"

Δείτε το βίντεο:

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις