17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Καταγγελία Πολάκη για περιφέρεια Αττικής: Έκαναν απευθείας ανάθεση για προγράμματα πολιτιστικών εκδηλώσεων που αναβλήθηκαν

Ημερομηνία:

Νέα περίπτωση απευθείας ανάθεσης έργου από την περιφέρεια Αττικής καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Αφορά εκτυπώσεις πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ έχει αποφασιστεί η αναβολή τους λόγω κορονοϊού.

Στην ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης σημειώνει ότι στις 13/8 η Περιφέρεια Αττικής αναβάλλει όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις λόγω κορονοϊού, αλλά μία ημέρα αργότερα, στις 14 Αυγούστου, αναρτήθηκε στη Διαύγεια απόφαση απευθείας ανάθεσης αξίας 23.320 ευρώ για «Εκτυπώσεις Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Καλοκαιριού 2020», όπως τιτλοφορείται.

Στην Ελλάδα οι “νεοφιλελεύθεροι” χρηματοδοτούνται από το κράτος. Εμείς… από εσάς ! Στήριξε την ανεξαρτησία του tvxs.gr, κάνοντας κλικ εδώ.

 

«Δηλαδή εμείς τη «δουλίτσα» θα την κάνουμε γίνουν δε γίνουν οι εκδηλώσεις! Φτύνετε τον κόσμο στα μούτρα και τρώτε ασύστολα ως «άριστο επιτελικό κράτος της λαμογιάς και της ρεμούλας» Όλα εδώ θα ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ όμως ….τελικά», σημειώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Η ανάρτηση Πολάκη

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ