16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Καταγγελία Σεραφείμ Ριζου: Η δημοτική αρχή καλεί συνεδριάσεις για το Δημοτικό Γηροκομείο με εκπροσώπους όλων των δημοτικών παρατάξεων εκτός της ΑΝΤΑΡΣΙΑ στα Χανιά!

Ημερομηνία:

Σε μία σημαντική καταγγελία προχώρησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανταρσια στα Χανιά» κ. Σεραφείμ Ρίζος. Όπως αναφερει, εξαιτίας και της εμφάνισης πολλών κρουσμάτων στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων, η δημοτική αρχή έχει πραγματοποιήσεις συνεδριάσεις του Δ.Σ. με παρουσία εκπροσώπων απο όλες τις δημοτικές παρατάξεις εκτός από την «Ανταρσία στα Χανιά».

Διαβάστε τι αναφέρει:

Η δημοτική αρχή και προσωπικά ο κύριος δήμαρχος για δεύτερη φορά κάλεσαν συνεδρίαση του ΔΣ του δημοτικού γηροκομείου χωρίς να ειδοποιήσουν τον εκπρόσωπο της «Ανταρσία στα Χανιά» για να συμμετέχει σε αυτή τη συνεδρίαση.

Η τακτική της πραγματοποίησης συνεδριάσεων μέσω επιλεκτικών προσκλήσεων συμβαίνει το τελευταίο διάστημα και γίνεται με πρωτοβουλία δημάρχου σε συνεργασία με τον γενικό γραμματέα του δήμου. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι αυτό οφείλεται στο ότι έχουμε ασκήσει σφοδρή κριτική στον τρόπο με τον οποίο η δημοτική αρχή έχει χειριστεί τα ζητήματα της πανδημίας γενικά και του δημοτικού γηροκομείου ειδικότερα.

Ο λόγος που επικαλέστηκε την πρώτη φορά ο κύριος δήμαρχος ότι τάχα δεν ήθελε να καλέσει πολλούς για να μην υπάρξει συνωστισμός και μεταδοθεί η νόσος, είναι τουλάχιστον φαιδρός.

Η επανάληψη αυτής της πρακτικής όμως φανερώνει ότι δεν πρόκειται για αμέλεια ή προϊόν τύχης. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα αντιδημοκρατικό διολίσθημα σε σχέση με τις αρχικές διακηρύξεις της δημοτικής αρχής περί ισότιμης συμμετοχής όλων των παρατάξεων στα όργανα και τις επιτροπές.

Τι άραγε έχει να κρύψει η δημοτική αρχή;  Έχει κάτι να φοβηθεί από την παρουσία της «Ανταρσία στα Χανιά» στις συνεδριάσεις του ΔΣ του γηροκομείου; Γιατί προσπαθεί να οργανώσει συνεδριάσεις με ανυπαρξία οποιασδήποτε αντιπολίτευσης στο ΔΣ του γηροκομείου; Αν οι κύριοι και οι κυρίες της δημοτικής αρχής δεν έχουν να κρύψουν τίποτα τότε θα πρέπει να γνωρίζουν το ρητό που λέει ότι «η γυναίκα του Καίσαρα δεν φτάνει να είναι τίμια πρέπει και να το δείχνει».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...