Καταστροφέα εγγράφων παρήγγειλε το Μαξίμου

Κανένα σχόλιο

Είκοσι τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές και μία μόλις μέρα μετά την ανάπαυλα της Πρωτοχρονιάς, το γραφείο του πρωθυπουργού φαίνεται πως ήταν σε εργασιακή αλλά και εκλογική ετοιμότητα, καθώς έσπευσε να παραγγείλει επειγόντως έναν καταστροφέα εγγράφων. Η δαπάνη, σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο της παραγγελίας όπως δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, δεν είναι σκανδαλώδης:  πρόκειται για ένα ποσό της τάξης των 639,60 ευρώ, τα κίνητρα όμως ένεκα προεκλογικής περιόδου αφήνουν αιχμές για σχόλια.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, γράφει η Αυγή που παρουσίασε το έγγραφο,  μιλώντας στις 29 Δεκεμβρίου –λίγες μέρες πριν την επίμαχη παραγγελία – στο Cine Κεραμεικός, είχε καλέσει τον πρωθυπουργό να διασφαλίσει ότι ο τόπος θα πάει στις εκλογές χωρίς αντιδημοκρατικούς χειρισμούς και παρατράγουδα και είχε προειδοποιήσει να μην διανοηθεί κανείς να «πάρει μαζί του ούτε ένα δημόσιο έγγραφο». Να μην «πειράξουν τίποτα από τους φακέλους στα συρτάρια των υπουργείων. Και ειδικά την αλληλογραφία με την τρόικα» είχε ζητήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όπως είχε επισημάνει «αυτή η χώρα έχει δημοκρατία. Και στην δημοκρατία η διαφάνεια έχει τον πρώτο λόγο, είτε το θέλουν είτε όχι».

Το επίσημο έγγραφο της παραγγελίας, όπως δημοσιεύτηκε στην “Αυγή“:

"Sponsored links"

167638g-katastropheas_eggraphon_phek

tvxs.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις