Καταψήφισε το ΚΚΕ τη συμφωνία Ελλάδας – Ισραήλ: «Μεγάλο θράσος» της κυβέρνησης της ΝΔ να εμφανίζει το ισραηλινό κράτος-δολοφόνο σαν θεματοφύλακα του Διεθνούς Δικαίου | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Το ΚΚΕ καταψήφισε τη συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ για την «Προμήθεια Εξοπλισμού και Υπηρεσιών Άμυνας» και ζήτησε να υλοποιηθεί η ομόφωνη απόφαση της Βουλής που αναγνωρίζει το παλαιστινιακό κράτος.

Στην τοποθέτησή του ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης τόνισε ότι είναι μια συμφωνία με ένα κράτος που επί 53 χρόνια κατέχει παλαιστινιακά εδάφη, φυλακίζει και δολοφονεί ακόμα και παιδιά, ετοιμάζεται να προσαρτήσει παλαιστινιακή γη και έχει τα όπλα του στραμμένα σε χώρες της Μέσης Ανατολής.

Έκανε λόγο για «μεγάλο θράσος» της κυβέρνησης της ΝΔ να εμφανίζει το ισραηλινό κράτος-δολοφόνο σαν θεματοφύλακα του Διεθνούς Δικαίου και πρόσθεσε ότι από τη στρατηγική συνεργασίας των δύο χωρών πανηγυρίζουν τα μονοπώλια, ενώ Τουρκία και Ισραήλ διαμορφώνουν προϋποθέσεις επαναπροσέγγισης. Μίλησε, επίσης, για υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ που καταψηφίζει τη συμφωνία που ως κυβέρνηση καθόρισε.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις