Κατεβαίνουν στις εκλογές οι ΡΙΖΕΣ των Μπαλτάκου-Καπερνάρου;

Κανένα σχόλιο

Ασαφές παραμένει αν το κόμμα “ΡΙΖΕΣ” που εξήγγειλε προ μηνός ο τέως γ.γ. της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος και του οποίου προεδρεύει ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος θα κατέβει στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

“Τρέχουμε να προλάβουμε το χρόνο για να καταθέσουμε το καταστατικό στον Άρειο Πάγο” είπε στο koutipandoras.gr ο κ. Καπερνάρος, ωστόσο άλλες πληροφορίες θέλουν τις συζητήσεις στο εσωτερικό του κόμματος να συνεχίζονται σχετικά με το αν πρέπει οι ΡΙΖΕΣ να κατέβουν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ή στο δεύτερο γύρο αν αυτός χρειαστεί.

Έχοντας κατά νου τη δηλωμένη πρόθεση του Τάκη Μπαλτάκου να μην “πληγώσει” την αγαπημένη του Νέα Δημοκρατία και το γεγονός πως το κόμμα δε διαθέτει ακόμα λογότυπο και ιστοσελίδα, καταλαβαίνουμε πως η πολιτική στόχευση των ΡΙΖΩΝ μέσα στην υπάρχουσα πολιτική συγκυρία παραμένει θολή.

"Sponsored links"

Οι αρχές, του κόμματος ωστόσο, υπέρ της πατρίδας και της ορθοδοξίας, είναι συγκεκριμένες, όπως μας διαβεβαίωσε ο Βασίλης Καπερνάρος που επιλέχθηκε πρόεδρος του κόμματος.

Ο κ. Καπερνάρος μιλώντας για τον εαυτό του υπογράμμισε πως θα είναι πολύ επιλεκτικός σε ενδεχόμενες συνεργασίες. “Δεν πάω με όποιον να’ ναι” μας είπε χαρακτηριστικά και στηλίτευσε τον “πολιτικό καιροσκοπισμό και τυχοδιωκτισμό” άλλων νεοσύστατων σχηματισμών που αρνούνται να τοποθετηθούν βάσει πολιτικών θέσεων.

koutipandoras.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις